10 oktober 2024

Areco Direct växer med tre nya butiker – finns nu i Kristianstad, Västerås och Norrköping

Areco Direct, en del av den snabbt växande Areco-koncernen, tillkännager idag öppningen av tre nya butiker i Sverige. De nya filialerna, som har öppnat i Kristianstad, Västerås och Norrköping under de senaste veckorna, representerar ytterligare ett steg i bolagets strävan att erbjuda förbättrad lokal service till sina kunder.

Öppningsdatum:

  • Kristianstad – 12 september 2024
  • Västerås – 16 september 2024
  • Norrköping – 7 oktober 2024

I samband med dessa nyöppningar bjöd Areco Direct in sina företagskunder till festliga event där besökarna fick en guidad rundtur genom de nya butikerna. Deltagarna fick chansen att utforska det omfattande produktsortimentet och ta del av de senaste nyheterna inom bygg- och plåtbranschen. Eventen erbjöd även möjligheter för nätverkande med branschkollegor och leverantörer, allt i en avslappnad miljö med god mat.

"Vi ser fram emot att fortsätta bygga starka relationer med våra kunder och visa upp vad Areco Direct kan erbjuda. Dessa event är en fantastisk möjlighet för våra kunder att möta våra leverantörer och få insyn i de senaste produkterna inom branschen,” säger Ulf Karlberg, VD för Areco Direct.

Utöver att fira expansionen syftar dessa öppningsevent till att stärka relationerna med kunderna och inspirera till nya affärsmöjligheter genom produktnyheter och innovativa lösningar.

För mer information om Areco Directs produkter och tjänster, besök vår hemsida på www.arecodirect.se.

Om Areco Direct
Areco Direct ingår i Areco-koncernen och har butiker i södra och mellersta Sverige. Företaget erbjuder ett omfattande sortiment av byggplåtsprodukter, ventilationslösningar, tak- och fasadmaterial samt handelsstål och armering. Kunderna består främst av plåtslagerier, hallbyggare, takläggare och ventilationsfirmor.

Välkommen att besöka våra nya butiker – vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kontaktinformation:
Ulf Karlberg
VD, Areco Direct
0736-31 73 15
ulf.karlberg@areco.se